Under senaste besöket i Olso testade jag den restaurang som en resekollega rekommenderat, Alex Sushi. Fantastiskt god mat! Jag tog en “Sushi hovedrett, 12 biter”, men det var nog fler än 12 bitar. Plus att man fick en liten förrätt, med 10 sushistora laxbitar i teriyaki sås.

Skillnaden mellan kvaliteten på fisk i Sverige och Norge är rätt stora…. I alla fall på Sushirestauranger.

Märkligt att kyparna på de flesta restauranger i Oslo verkar vara svenska. Hörde en rätt skön diskussion mellan två Norska damer. De menade att det inte var någon ordning på servicepersonalen som inte var svensk. “Vi” hade mycket bättre servicenivå än norrmännen själva.

Originally uploaded by Olof Bergqvist

Kategorier: Foto uploads

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!