Nu är det bara 1109 bilder kvar att gå igenom och vid behov fixa till.

Skönt att man har Adobe Lightroom där man kan massbearbeta bilderan. Eftersom jag fotar på IS=3200, blir bilderna rätt brusiga. Har ställt in skärpan till 30, brusreduceringen till 30 (Luminans) och 40 (Färg). Det blir tillräckligt bra för att lägga upp dem på Flickr. Om man sen vill specialbehandla några foton, så får man vl göra det!

Nu är det bra gå igenom hela bunten och ta bort det som inte skall vara med, sen klassificerar jag resten (1-5). Kommer att publicera på Flickr så fort som möjligt, troligtvis slinker det igenom ett gäng bilder som egentligen inte skulle med. Måste bli bättre på att ta bort…


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!