Å så har man nu tvättat bort allt vad som var kvar av den gamla lagledarstämplen. Istället är jag engagerad förälder! I helgen har jag ägnat 3+11 timmar till innebandy, först tre timmar på lördagen med grabbens träning, när han tränade åkte jag till Citygross och köpte det som behövdes för dotterns heldag i Tallbackaskolan. Tillbaka till Råsta park och hämta grabben, och sedan hem och in med grejerna i kylen.

Söndag morgon, 08:00, står och hänger på låset till Citygross för att köpa 40 frallor som skall säljas. Sedan iväg till Tallbacka för att öppna. Några andra hade hunnit först (skönt), så det var bara att leverera in det som skulle säljas, och sedan hjälpa till med att få fiket i ordning. Sen raka vägen ned till planen och fram med kameran. Dottern spelar första matchen, Grabbens lag spelar match två och tre. Många foton blev det.

Direkt från planen, upp och stå i fiket. Trodde att jag hade tid mellan 12:30 och 14:00, så jag ställde mig där och sålde ihop med Izas föräldrar. Åkte sedan hem framåt 14:30 och la mig på sängen i en timme, sen tillbaka och hjälpa till med slutsvängen i fiket, städa undan, stuva ned allt som var osålt (knapp något alls faktiskt), och sedan till Solnahallen och lämna över grejer till Lagledaren.

Hemma 19:00.

Kul men jobbig helg, sköt att vi bara har fiket en gång per säsong. Samtidigt lite trist eftersom det var väldigt inkomstbringande. Vi gick med drygt 3 laxar (som man säger i Solna) i vinst! Ett bra tillskott till den nyöppnade lagkassan för Flickor 01. Kul att kunna bidra till något bra.

Hur matcherna gick?

Tjejerna (serien F01B) vann över Älvsjö med 2-1 (första segern!)

Grabbarna (serierna P99SB och P99SC) vann över Grimsta med 8-3, och över Järfälla Spiders med 12-0. Två sköna segrar som visar att vår nya spelidé börjar funka.

Bilder från dagen finns här:

Tjejernas match

Killarnas match

Går alltid bra att gå direkt in på bildspelen också (men då får ni bläddra fram lite…)
0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!