IMG_7104.jpg

Originally uploaded by Olof B

Matchhelg igen. P99:orna plockade två skalper, båda med 6-3. På lördagen var det Grimsta som fick smaka, och söndagens drabant var Järfälla. De sistnämnda ställde upp med sitt 00-lag! Måste säga att bjöd på bra motstånd denna gång. I höstas när lagen möttes var det en överkörning med 13-1.

Att det blev så pass jämt denna gång beror troligtvis på att de fick två ganska billiga mål i början av matchen. Detta höll deras mod och ånga uppe, ända till våra 99:or fick rull på bollen igen. Järfälla försvarade sig dock med mycket hjärta. En eloge skall de ha!

Bilden visar glädjeruset efter en räddad straff.


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!