En oväntad händelse, Solnahallen proppfull av basketälskare en helt vanlig tisdag. Gnaget tog emot lillebror och gav dem en rejäl lektion. Olivier Ilunga (bilden) styrde spelet, och när han i sista kvarten fick kramp och klev av så kom djurgården igen, och kom nästan ifatt. I slutminuten återställde AIK ordningen och slutresultatet skrevs till 72-70

Olivier Ilunga flying

Illunga Breaking through – Big basket derby in Stockholm Solna, the two biggest clubs have founded basketball teams, and this was the first time they met. AIK got the victory, 72-70. After an AIK domination most of the game, DIF came back and almost made it a tie in the end.


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!