IMG_2421

Originally uploaded by Olof Bergqvist

I mitt sökande efter bra och prisvärd mat i Oslo prickade jag in ett riktigt lågvattenmärke. Först gick jag i tjugo minuter för att testa Trancher. Tyvärr hade jag inte bokat bord, men restaurangen såg riktigt bra ut, och maten såg otroligt lockande ut på tallrikarna. Den mycket trevliga hovmästaren tipsade om att istället gå till Delicatessen vilket var helt rätt, en kanon tapasbar. Tyvärr var det även fullt där, och jag var för hungrig för att kunna vänta i 45 minuter.

Istället gick jag tillbaka de 20 minuterna till hotellet för att testa Tullin’s cafe. Stället såg helt OK ut utifrån, Gott om folk i åldern 20-30 år. Ett tecken som brukar vara gott. Tyvärr visade det sig att det var ett riktigt skitställe. Den trevliga servitrisen tipsade om en “surf and turf” pasta. Jag tog en sån och en Heineken. Pastan kan beskrivas som Överkokt, Smaklös förutom all vitlök. Det var så mycket tunnflytande sås (fett och olja) att rätten kan beskrivas som en pastasoppa. Urk.

Lärdom – boka bord, det behövs tydligen i Oslo.

Kategorier: Foto uploads

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!