Lycka

Originally uploaded by Olof Flickr page

Första tölten, första gången dottern får rida en häst utan att bli “ledd”. Misstänker att jag kommer att bli ruinerad nu….

För övrigt kan jag varmt rekommendera Slätterne Gård, hälsingland, i närheten av Hassela. Utan några förkunskaper lyckades jag hitta Sveriges Elit när det gäller ridning av Islandshäst (fick jag veta i efterhand) . Till råga på allt är de hur trevliga som helst. Fantastiska männsikor.

Kan varmt rekommendera ett besök, de ordnar turridningar i en skön och vacker miljö. Se deras hemsida.

Tack Johanna! Du och Tinna gjorde min dotters sommar oförglömlig!

Kategorier: FamiljFoto uploads

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!