Odenplan

Originally uploaded by Olof B

Skönt att vara hemma i Stockholm igen. Nu börjar allvaret, jag börjar jobba, Harald går på en veckas innebandyläger. Hustrun och dottern är kvar på landet, åker upp och hämtar dem i helgen, efter det är allt som vanligt igen, i väntan på nästa sommar…. Usch vad det låter långt dit.


2 kommentarer

Tobias · 8 augusti, 2010 kl. 22:11

Tack för svaret! Så du vet inte om du har tillgång till någon HTML-kod? Att få ladda upp wordpress skall, precis som du säger, inte vara några problem. Jag är mest nyfiken på om det är lönt att använda wordpress om man ändå inte kan ändra på något. Jag vet dock att man har tillgång till “plug-ins”, t.ex. “like-knappar” till facebook och diverse “dela-knappar”. Får kika lite mer på det i framtiden. Tack hur som helst.

Olof · 8 augusti, 2010 kl. 22:25

Köp tidningen som jag skickade en länk till, alternativt sök på nätet. Självklart har du större möjligheter att skräddarsy din sajt med Dreamweaver, men vill du ägna dig åt att bygga tekniska mojänger, eller till att fylla din sajt med innehåll?

För mig duger WordPress bra, men jag skall ju inte heller bygga någon webbhandel.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!