Sen höst på skäret, lugnet har lagt sig. De flesta måsarna har flyttat till …. vart?

Det är isande kallt, visserligen värmer vattnet fortfarande, men det är precis i brytpunkten. Vinden som sveper över ön är kall och kryper in i alla små glipor i kläderna. Samtidigt är luften klar och frisk, man ser lååångt. Inget dis, inga moln, inga termiska störningar ovanför havsytan. Alldeles alldeles underbart. Varje gång vi är här undrar jag varför vi bor vid Odenplan, det är ju så här livet skall vara!

Inatt var det höstens hittills kallaste natt, minus 3,5 grader.  Var ute i morse med kameran, fick inte till något, måste ta och fixa ett mer vidvinkligt objektiv. 70-200 funkar nog bäst i innebandyhallarna. Vaknade lite för sent för att kunna fånga några sköna frostbilder. Skall nog ställa klockan på 07:00 imorgon, men det kanske är lite tokigt med tanke på att det är söndag 🙂


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!