Leather Bike Olles

Originally uploaded by Olof B

Luftgitarr, SM, 1984, Leather bike Olles, featuring Olle Bergqvist (Pearl Lufttrummor) & Olle Hillborg (Gibson Explorer – Luftgitarr)

Varför gör man inte sånt här längre? Vad har hänt med mänskligheten? Ulf Beijerstrand – Kom tillbaka – Allt är förlåtet!

Tack pappa för att du tog dig tid att scanna in diabilden!

Allvarligt talat, detta är ett grymt tidsdokument. Tror att detta var från en deltävling. Kommer inte ihåg om vi vann just den, men vi var med på Göta Lejon det året, på SM-finalen. Sjukt och grymt.

Vi kom in i läderkläder, på min gamla gubbmoppe. Jag spelade lufttrummor, Olle H gitarr. Jag hade en magnesiumbomb på min hjälm, Olle hade en rökbomb. När han drog av den, tvingades han springa fram och tillbaka på scenen under 60 sekunder, vilket gjorde att scenen blev helt rökfylld, och ingen såg något alls! Vi kanske skulle testat grejerna innan vi körde live…

Tror att vi kom bland de sista på SM-finalen. Minns att Svullo var med, och kom trea. Det var någon lirare som körde luft bas som vann. Mest för att det var en så grym låt. Har för mnig att det var något bassolo med George Duke

Det var en kul tid….


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!