Måste klappa mig själv lite på axeln. Fick till uppgift att sköta om inbjudningarna till höstens AIK Nine-T9 cup. Gick ut med första inbjudningarna för en dryg månad sedan, skickade en påminnelse i början av denna vecka, och nu, vips, har vi fyllt alla platser.

Grymt skönt eftersom vi nu kan fokusera på att fixa allt runt omkring, som tält, grillar, inköpslistor för det vi skall sälja, göra upp scheman för vilka föräldrar som skall göra vad, och när osv osv.

Funderar på att testa video livefeed. Skall tydligen finnas möjlighet, och det skall inte vara allt för svårt. Tror att en tolvåring kan tycka att det är rätt cool att se sig själv på TV (eller dator). Vi får se, en sådan grej skulle ju dra ett par extra resurser, och så många föräldrar har vi inte.

Blickade tillbaka också, jag har ju fotat på tidigare event.

Både spelarna och jag har blivit lite bättre 🙂 och större (!).  Skall bli kul när man har bilder även från året.

Här är en länk till AIK P99’s hemsida, och en lista över anmälda lag.


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!