Stephen Simmonds by Olof B
Stephen Simmonds, a photo by Olof B on Flickr.

Var med ungarna på Grönan, vi kom dit vid halv fem, så jag hade fem timmar att slå ihjäl innan det var dags att åka tillbaka till Odenplan.

Måste säga att Grönan har blivit riktigt trevligt. De har byggt ut till kajerna så att vattenkontakten har ökats på. Renhållningen funkar perfekt. Attraktionerna håller god klass. Gott om sittplatser både i sol och skugga. Bra artister! Stephen Simmonds och Arvingarna spelade ikväll. Skönt att ha något att göra när ungarna röjer runt bland attraktionerna.

Egentligen borde man gå dit lite oftare. Synd bara att mat och dricka är så förbenat dyrt och att den inte håller samma klass som övriga anläggningen.

När vi gick stod Arvingarna (!) och lirade utanför Tyrol. Vet inte om det är ett uppåt- eller nedåtgig att spela för 150 pers på Grönan. Bandet såg i alla fall ut att trivas i kapp med publiken, och j*lar vad tajta och duktiga de är. Övning ger färdighet!


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!