IMG_8170.jpg by Olof B
IMG_8170.jpg, a photo by Olof B on Flickr.

Så var äventyret över för detta år.

Många förberedelser, byte av arena, många lag, mycket människor, många hamburgare, mycket protokollskrivande, långa dagar, sena kvällar. Som grädde på moset hade vi en idiotisk grek som gjorde allt han kunde för att förstöra det hela. Fy skäms på dig! Du borde veta bättre. Vägra flytta en motionstid…

Sluttabellerna från cupen kan läsas här

Nu andas jag ut, och ser fram mot nästa års cup. Vi får se hur det blir, AIK har andats att de kan tänka sig att “sno” vår helg, och anordna en stor AIK cup vid samma tidpunkt. Detta kommer självklart att sätta käppar i hjulet för oss.

Jag vill till sist gratulera RASBO IK P99 Innebandy till segern. Ni var den välförtjänta, även om gapet har minskat betydligt. Snart tar vi er!


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!