Ensam är stark

Ensam är stark, a photo by Olof Bergqvist on Flickr.

Var på Friends arena och såg öppningsmatchen mot England. Erik Hamrén kan tjata sig gul och blå om att det var en laginsats och så vidare, men när allt kommer till kritan handlar det om att göra mål. Zlatan gjorde fyra, Enland gjorde 2.

Utan Z i laget hade vi varit chanslösa.

Sen till Friends Arena. Det är en fantastisk arena. Vi kommer att kunna sitta och se på inomhusfotboll året runt. Varmt och skönt fast det är minusgrader utomhus. Den är stor, mycket stor. Allt för stor.

Personligen tror jag att AIK gör sig en björntjänst som kommer att spela här. I Sverige-England framgick det rätt tydligt hur tyst det kan bli när 50.000 åskådare (egentligen 49967) ser på en ganska trist tillställning. Hur skall då mediokra Allsvenska matcher med 12.000 åskådare upplevas?

När dessutom korven kostar 35 spänn (Trettiofem!) och då serveras halvljummen i ett torrt bröd, så tror i alla fall jag att väldigt många kommer att dra öronen åt sig.

Den som lever får se. I mars drar allsvenskan igång igen.


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!