IMG_1867.jpg
Gick förbi den tömda dammen vid Observatorielunden, bredvid McDonalds nere vid Sveavägen. Skate killarna höll på som vanligt. Några av dem är riktigt bra!

Minns när jag som 15-åring började jobba på McDonalds. Sommarjobb till att börja med, och sedan helger. Det var som att gå på ungdomsgård. Medelårldern på personalen var låg, och vi ägnade oss åt lika mycket gurkkrig som åt att steka hamburgare. Riktigt kul var det.

Det är inte lika mycket hojåkare längre, och raggarna är helt borta. Minns att det på helgerna kunde stå 200 MCs uppställda utanför, det var en riktig samlingsplats. Tror att de som bodde i närheten till slut tröttnade på allt busåkande, och polisen började styra upp det hela.

Men som sagt, skateåkarna håller rätt god klass i Observatorielunden!

Kategorier: Foto uploadsStockholm

Kommentera

error: Content is protected !!