Härligt nyår på skäret, som vanligt. Men bilden kanske ljuger lite, det var bara sol en av dagarna. Det var dock lika trevligt som vanligt, härliga grannar och en trevlig nyårsafton med Pär och Ann-Louise. Havsisen har ännu inte hunnit lägga sig. Den brukar komma framåt slutet av januari / februari. Sen beror det lite på vinden. Det finns ju inga öar som skyddar här. Ena dagen kan man ha is så långt ögat når, och några dagar senare har den drivit ut till havs. Kul att det fortfarande finns en aktiv fiskare längs kusten. Är ni i närheten, kom ned och köp fisk i hans sjöbod! Självbetjäning dygnet runt.

Ännu en fantastisk soluppgång på Rönnskär, Nu med lite fiskenät i förgrunden, Yet another fantastic sunrise on the island of Rönnskär, this time with some fishing nets


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!