I helgen spelar dottern sin första innebandymatch i AIK kläder. Flickor 01 har lyckats få ihop en trupp på 16 tjejer. Riktigt kul! Den senaste årgången tjejer som AIK haft är en sammanslagning av flickor 96-98.

Ja – jag kommer att fota på hennes första match…

Senare på söndagen spelar A-klaget mot Warberg, grabben skall sitta sin första sargvakt. Själv har jag ansökt om fototillstånd (!!!). Hoppas att jag får det så jag får ha en snygg gul/orange väst! 🙂

Det är för övrigt lite kul med AIK Innebandy’s stenhårda ordningsregler vid innebandymatcherna. Det märks även på de rödtröjade säkerhetsvakterna som tar sin uppgift på mycket stort allvar. Vi alla vet ju hur stort hotet från huliganerna är på innebandyn…. Men det är klart, det är ju bra att det finns någon som håller lite ordning, det är bara det att de tar sin uppgift på så fruktansvärt stort allvar…..

Ses i Tallis och i Solnahallen på söndag!


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!