Indien-2011-Bangalore-289.jpg

Originally uploaded by Olof B

Har varit på en tripp till Bengalure. Indien! Otroligt land. Egentligen skulle man kunna skriva hur mycket som helst. har fått en hel del att smälta. För första gången har jag fått lust att åka på en resa och göra fotoreportage. Indien skulle vara perfekt.

Otroligt mycket att se, många starka färger, trevliga och glada människor, som gärna är med på bild, och ser naturliga ut. Kvinnornas kläder är fantastiska, och männens, när de klär upp sig, går inte heller av för hackor.

Den här kvinnan satt på den marknaden som Indierna själva gick på. Egentligen skulle vi till en annan, “Ghandi Market”, men vår taxichaffis sa att de på Ghandi åkte till den här för att handla, och sedan sälja vidare. Vi valde därför att göra som de. Riktigt mycket folk, skönt kaos, men fortfarande vänlig stämning.

Det kommer nog fler bilder och kommentarer från trippen på bloggen.


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!