Wedding!

Originally uploaded by Olof B

Vi hade den osannolika turen att få delta på en av Bangalores ministrars sons bröllop! Otroligt häftigt! Vi var 10.000 bröllopsgäster. Fick gå fram och personligen gratulera brudparet som såg otroligt lyckliga ut. Sen var det traditionell indisk mat inkl glass. Vi får se hur magen mår ikväll…. Maten serverdes på bananblad.

Det är en upplevelse att äta med händerna! Inte helt enkelt. man kände sig i början som en ettåring som kramade maten mellan fingrarna Så såg man bordsgrannen som mojsade ihop maten och klarade sig ganska helskinnad från kladdet. har upptäkt att man gör så här:

Ät bara med höger hand.

Fixa ihop en boll av maten

Sleva in den i munnen med lillfinger och ringfinger. Då blir vinkeln bäst.

Men kladdig blir man…


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!