IMG_8379.jpg by Olof B
IMG_8379.jpg a photo by Olof B on Flickr.

Nu börjar serierna närma sig slutet. Tror att det bara är 2 matcher kvar per serie innan innebandysäsongen är över. Därefter kvarstår några cuper, vi skall till bland annat till Buster Cup i Mora. Skall bli kul!

Idag spelade grabbarna mot Ackers, och fick med sig en poäng (4-4). Vet inte riktigt vad jag tycker om matchen, tyckte att det var rätt avslaget, lite “på rutin” Det märks att grabbarna ännu inte spelar om riktiga poäng och placeringar i en tabell. Det kommer nog att bli andra bullar nästa år.

Kul var att grabben fick näta, det var ett tag sedan. Han har gjort en hel del passningsassist, men mål har varit mer sällsynt. Kanske beror på hans nya position.

Imorgon är det två nya matcher! Både dottern och grabben spelar i Tallis. Skönt med hemmamatcher.


0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!